Snowcat-2048x1365

Vintersesong 20/21

Facebook
Twitter
Email
Print

Vintersesong 20/21

Høsten har meldt sin ankomst til fjells, snøen har ved noen anledninger besøkt de høyeste toppene rundt oss, og mange har allerede begynt å glede seg til den kalde, hvite, fine tida.
Vi har stor tro på at det vil bli en fantastisk vinter, med mange gjester som vil få fine skiopplevelser!

Spørsmålet for vinteren og situasjonen vi er opp i er nok mange. Vi kan svare på noen av de, men den endelige utviklingen av Corona`n, må vi ta etterhvert.

Haukelifjell Skisenter fikk som andre alpinsentre en tøff avslutning på vinteren i fjor, og mange av de beste vinterukene, samt Påska glapp for oss.
Nå har vi jobbet hele sommeren med vedlikehold og service på heisene, der bl.a. gearkasser og vesentlige komponenter på 3-4 heiser er i Tyskland på 10-års kontroll/utskiftning av aksler og div annet. Snøanlegget trimmes nå i disse dager og er klare for at kulden skal komme for fullt. Vi legger opp til å kjøre som tidligere år; oppstart medio november og avslutning siste helg i april.

Sesongkort

Ved kjøp av sesongkort denne sesongen gir vi garanti for refusjon dersom Covid-19 eventuelt skulle medføre nedstenging av anlegget. Stenges skisenteret mer enn 50% av sesongen mellom 5.des – 1.påskedag, refunderes 50% av sesongkortpris. Ved 25% refunderes 25%.

Smitteverntiltak;

Vi som andre må forholde oss til regler og rutiner fra lokale og nasjonale myndigheter. Alt av
smittevernsrutiner i heiser og leiligheter, renhold og rutiner i kafe og pub, samt generelt i anlegget planlegges nå – og vi er opptatt av at både gjester og ansatte skal ha en så god og trygg opplevelse som mulig når vi åpner for sesongen.

Avbestillingsregler vedr booking av overnatting:
Pålagt nedstenging av anlegget – Vi følger koronasituasjonen nøye, og vi følger de gjeldene regler fra myndighetene. Med eventuelt pålagt nedstenging av skisenteret vil vi tilby ombooking av reservasjonen eller refundere 100% av leiebeløpet, men det påløper et adm.gebyr på NOK 600-,

Kolonnekjøring, stengt vei, sykdom – Avbestillinger på grunn av kolonnekjøring, sykdom, eller andre ting som vanskeliggjør at gjesten kan komme, blir det ingen refusjon på. Men, hvis veien blir stengt så vil vi prøve å flytte bookingen til en annen dato som tilsvarer det opprinnelige oppholdet.

Vi gleder oss til å se både Nye og kjente fjes i bakken i vinter! Velkommen!

Facebook
Twitter
Email
Print

Nyeste artikler

stolpejakt 2022

Stolpejakt i Vinje 2022

Vinje kommune har også i år, saman med Vinje IL, IL Dyre Vaa, IL Rein, Rauland Skisenter, Raulandsfjell og personar i Øyfjell sett ut 71 stolpar i

Les meir
Haukeliseter E-134 sommer

Vegarbeid over Haukelifjell 2022

Det blir også i sommar vegarbeid og kolonnekøyring over Haukelifjell rundt Vågslidtunnellen og Haukelitunnellen over Dyrskar. Oppstart er 15.juni. Inga nattestenging Det blir trafikkavvikling med

Les meir

17. mai feiring på Haukeliseter

Tradisjonen tro markerer vi nasjonaldagen med flaggheising, nasjonalsang, tog og en velsmakende 17. mai-meny. Kombiner feiring av nasjonaldagen og sesongavslutning med en langhelg på fjellet

Les meir
nn_NO

Alle webkamera åpnes i separat nettleserfane.